Is jouw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? Garage Lira verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij ons terecht. Want Garage Lira adviseert u eerlijk en objectief.

WANNEER HEEFT EEN AUTO ONDERHOUD NODIG?

Moderne auto’s hebben een symbool of lampje op het dashboard dat aangeeft of de auto onderhoud nodig heeft. De boordcomputer geeft in veel gevallen aan hoeveel kilometer je nog kunt rijden tot de auto onderhoud nodig heeft. In het onderhoudsboekje staat het onderhoudsschema wat bij die auto hoort.

BELANG VAN AUTO ONDERHOUD

Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, kom je niet voor verrassingen te staan. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in hoe het er met jouw auto voorstaat. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

Bij JAMES zorgen we er graag voor dat jouw airco goed werkt. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controlebeurten: Airco check, airco-onderhoudsbeurt en airco geurbehandeling.

DUIDELIJKE PRIJSOPGAVE VOORAF

Bij JAMES kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt goed advies tegen een scherp tarief. Wanneer je een afspraak maakt, kun je aangeven dat je vooraf een prijsopgave wilt. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.